專業師傅免費解答風水命理疑問

歡迎用戶在問事區張貼風水命理提問,一眾師傅會為你解答:

一青、白遨幗仲謀洪弈駿、張予齊(Perry)、景雲、朝煒、錢秋鳴

回答先後次序,由各師傅決定。可能輪候需時,請耐心等候。

您需要登入才能建立文章與主題。

問事業,姻緣

1. 性別:男
    出世年月日時分:1996年5月6日 上午11點左右
    出生地點:香港
    職業:學生
    問題:1. 出年fresh grad,想問吓出年搵唔搵到份好工?
    2. 想問吓依幾年既姻緣點,有冇機會有拖拍?
    麻煩哂

上年和今年都比較重桃花,上年是否有個你比較喜歡的女性出現?

出年畢業後未必能即時有Offer,衰衰哋都做住先。

已上傳的檔案:

引文於 仲謀 在 2019-03-21, 下午 11:52

有但佢已經有另一半,今年都識到個幾啱傾,會唔會有機會發展到🙏🙏🙏

引文於 仲謀 在 2019-03-21, 下午 11:56

咁大約咩時候會搵到份穩定既工🙏🙏🙏

引文於 chunffd 在 2019-03-22, 上午 12:59

有但佢已經有另一半,今年都識到個幾啱傾,會唔會有機會發展到🙏🙏🙏

今年這個發展機會很大,最好做好準備,因追女仔和拍拖都會洗費比較大,而你又心甘情願,整體上是開心的。但同時會令你比較心散。

引文於 chunffd 在 2019-03-22, 上午 1:00

問題是你心頭都高,常常做落就不滿意,或覺得同事和工作環境令你很大壓力或不開心,長期覺得競爭很大,搵錢唔夠使。畢業後頭兩年常常想找更好的工,所以呢段時間不穩定。

引文於 仲謀 在 2019-03-22, 下午 12:09
引文於 chunffd 在 2019-03-22, 上午 12:59

今年這個發展機會很大,最好做好準備,因追女仔和拍拖都會洗費比較大,而你又心甘情願,整體上是開心的。但同時會令你比較心散。

即係依個女仔都應該係好大洗?想問吓大師仲有冇其他特徵🙏

引文於 仲謀 在 2019-03-22, 下午 12:14
引文於 chunffd 在 2019-03-22, 上午 1:00

問題是你心頭都高,常常做落就不滿意,或覺得同事和工作環境令你很大壓力或不開心,長期覺得競爭很大,搵錢唔夠使。畢業後頭兩年常常想找更好的工,所以呢段時間不穩定。

咁有冇機會係唔會做返自己讀緊個科既行業🙏

引文於 chunffd 在 2019-03-23, 下午 7:52

追女仔和拍拖都會洗費比較大呢d係常理,唔洗太擔心。

無話個女仔好大洗,只係你洗錢多咗。

引文於 仲謀 在 2019-03-24, 上午 12:23
引文於 chunffd 在 2019-03-23, 下午 7:52

追女仔和拍拖都會洗費比較大呢d係常理,唔洗太擔心。

無話個女仔好大洗,只係你洗錢多咗。

咁想問吓大師個女仔有冇啲咩特徴🙏🙏🙏